Vild med Arktisk Eventyr

4 dage
Med dansk rejseleder 

Lige over Polarcirklen ligger en lille landsby kaldet Jokkmokk. Det er en smuk destination i det nordsvenske Lapland, og et fantastisk sted at tilbringe en ferie, som er helt ud over det sædvanlige. Om vinteren er skovene dækket af vidunderligt sne, og de nærmest glasagtige søer virker dragende. 

Jokkmokk er indgangen til Laplands bjerge, og en fremragende destination for aktivt rejsende. Her er der alle mulige ting at lave, fra udendørs eventyr som skiløb og vandreture. Vi er stolte over at kunne præsentere vores bud på en rejse til Lapland. Vi kører afsted på hver vores snescooter for at opleve den rå natur i et af verdens koldeste befolkede områder. Samtidig er Jokkmokk måske bedst kendt som en samisk landsby med en historie, der strækker sig tilbage til 1500 tallet. Derfor glæder vi os meget til at præsentere dig for samer-kulturen, og til at invitere dig med til en aften i sameres selskab, hvor vi skal høre deres historier og spise deres mad. 

Ingen tur til Lapland og Jokkmokk uden en tur med hundeslæde. Når vi nærmer os startpunktet, kan vi for det meste høre de glade og utålmodige hunde fra god afstand. Disse hunde er vant til at arbejde, så denne form for aktivitet er sjovt for dem. Og denne form for lykke, sjov og arbejdsmoral er det perfekte match til at møde hundende, hundeslædeguiderne og suse afsted hen over sneen. 

 

Rejsetidspunkt for denne tur er marts 2022

Klik på billedet og læs det fulde dagsprogram 

 

 

Vild med Arktisk Eventyr

24.900,00 kr.

Her kan du læse det fulde dagsprogram for Vild med Arktisk Eventyr. Vi håber, at det giver dig lyst til at tage med på en oplevelsesrig rejse til Lapland sammen med os. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til turen.