Vild med Adrenalin og Samvær

4 dage
Med dansk rejseleder 

Vi glæder os til at byde dig velkommen med på vores forlængede weekend til Bjelland i Norge. Her kan vi se frem til fire dage fyldt med udendørsliv, skønt samvær, adrenalin susende rundt i blodet. Vi skal klatre på klippsesider, sejle på den stille lev, spise god mad - alt sammen i hyggeligt fælleskab og med følelsen af at være sammen i vildmarken. 

På vores Vild med Adrenalin og Samvær-rejse fokuserer vi på, at det skal være hyggeligt og nærværende, og hvor du med fordel kan tage familien, din partner eller venner med. Hver dag byder på nye oplevelser. Det er selvfølgelig tilladt at springe over en aktivitet, hvis man ikke har lyst. Alle vores aktiviteter tilpasses, så de passer hver enkelt deltager, og børn ned til 6 år er velkomne med på vores vildmarkstur i Norge. 

Vi er ikke kommet til Norge for kun at deltage i hæsblæsende aktiviteter, der får hjertet til at banke. Norges natur er smuk og rolig, og det skal der være tid til at nyde. Måske har du lyst til at sidde lige så stille og læse en bog. Da vores lokaltion har beliggenhed lige ned til Mandal floden, vil der også være mulighed for at fiske, sejle i kano, stå på sub board - eller blot sidde og lave ingenting og betragte omgivelserne, mens du lytter til elvens stille rislen.  

Vi tænder op i bålet, spiser og hygger os og glemmer alt om den hæsblæsende hverdag der hjemme for en stund. Det er tid til at finde frem til de små glæder ude i naturen. 

Vi har allieret os med nogle dygtige norske guider, og i selskab med disse og din danske rejselder, kan du være helt sikker på at være i trygge hænder.

 

Klik på billedet og læs det fulde dagsprogram og praktisk information, herunder hvornår næste tur arrangeres.

Vild med Adrenalin og Samvær

6.495,00 kr.

Her kan du læse det fulde dagsprogram for Vild med Adrenalin og Samvær. Vi håber, at du får lyst til at tage din bedste rejsefælle under armen og med på et eventyr ud i det blå sammen med os. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til turen.