Vild med Adrenalin og Gourmet

Her kan du læse det fulde dagsprogram for Vild med Adrenalin og Gourmet. Vi håber, at du har lyst til at finde din indre eventyrer frem, og tage afsted på en forlænget weekend til Norge, ud over det sædvanlige. Hvis du har spørgsmål til turen er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
7.995,00 kr.
*
*

Dag 1 torsdag: Afrejse fra DK - ankomst i Norge 

Vi sejler med færgen fra Hirtshals kl. 18.00. Her vil der blive serveret stor buffet ombord, som vi kan sidde og hygge os med, mens vi bruger tiden på at lære hinanden at kende. Ved anomst i Kristiansand kører vi mod Bjelland, som ligger 38 km. fra Kristiansand. Vi skal beregne en køretur på ca. en time.

 

Ved ankomst til Adventure Norway, som vil være vores base de næste dage, indlogeres vi i hytter. Alternativt er der også mulighed for at overnatte i telt, hvis man hellere vil det. Vi samles, får lidt suppe eller lignende, inden vi går til ro, og lader op til en spændende dag i morgen. 

Indkvartering: 4-mands hytter inkl. fuldpension*

*fuldpension: Morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til maden

 

Dag 2 fredag: River Rafting på Mandal Elven 

Denne morgen står vi tidligt op, og spiser Gourmet morgenmad kl. 8.00. Det er vigtigt at få et godt morgenmåltid, så vi er klar til dagens aktiviteter, og der er kræset ekstra for retterne på denne tur. Om formiddagen venter vores første rigtige eventyr, når vi skal ud at river rafte på Mandal Elven. En aktivitet, der kan få de flestes hjerter til at banke hurtigt bare ved tanken. De fleste kan være med på vores river rafting tur, men du kan være sikker på, at det giver et solidt sug i maven, at du bliver våd fra inderst til yderst og at det er virkelig grænseoverskridende - men på den helt fantastiske måde selvfølgelig. Det lyder vildt, men du skal ikke holde dig tilbage, for det er en ganske særlig oplevelse. 

Vi har en erfaren guide med på turen, som inden vi starter ud, briefer os om turen. Vi gennemgår fælles komandoer og sikkerhedsprocedurer - og nu er vi klar til at give den gas. Vores guide vil undervejs sørge for masser af gode grin og sjove øvelser.

Efter en formiddag i det våde element, er det tid til en velfortjent frokost, som vi nyder på vores base ved Adventure Norway. Her kan vi nok være ganske sikre på, at vi efterånden er rystet godt sammen, og snakken vil gå frem og tilbage.

Frokosten er ligesom de øvrige måltider udvalgt og tilberedt af vores tourkok, med fokus på velsmagende og friske råvarer, med det rigtige indhold af kulhydrater og kalorier til strabadserne.

Efter frokost er det tid til en flot travetur i det norske fjeld. Vi følger en afmærket vandrerute i terrænet omkring raftingcentret med vores danske rejseleder som guide. Turen er på ca. 10 km. og ender på toppen af fjeldet med udsigt over den dal Mandal Elven løber igennem og en flot udsigt over centret.

Ønsker du i stedet at bruge eftermiddagen på egen hånd er der også mulighed for det. Gå din egen mindre tur i ro og mag, eller fisk i elven og fang evt. en laks hvis du er rigtig dygtig.

Om aftenen er det muligt at gå til hånde med at lave middagen sammen med vores tourkok - eller blot at gå og dufte måltidet blive tilberedt og nyde det når det skal serveres. Der vil være flere retter af den slags vi også vil huske turen for!

Vi går tidligt til ro, så vi er klar til næste dags aktivteter. 

Indkvartering: 4-mands hytter inkl. fuldpension 

 

Dag 3 lørdag: Klatring og rappelling

Vi spiser morgenmad kl. 8.00 - igen med vores tourkok ved roret og som garanti for at der er noget for enhver smag.

I dag skal vi prøve kræfter med at rappelle og klatre på Adventure Norways område. Det er bare lige lidt mere interessant og nervepirrende at klatre i den helt rå natur frem for at besejre en klatrevæg. Her venter der os en fin klatreklippe, som vi også kan rappelle ned af - og med fin udsigt til Mandal elven, ej at forglemme. Sidst men ikke mindst slutter vi af med at zip-line over selv samme elv. En svævetur på 100 meter, der giver sus i maven og smil på læben. Uanset om du er nybegynder eller garvet klatrer, er der klatreruter i flere niveauer, som kan udfordres. Og alt klatring og rappelling bliver naturlivis overvåget og guidet nøje af vores erfarne guider. 

Med en vis udmattelse i kroppen vender vi tilbage til centeret og spiser frokost.

Om eftermiddagen er det tid til at nyde "den anden halvdel" af Mandal elven. Centret råder over en del kanoer, kajakker og SUB boards og vi vælger helt selv hvad vi vil sejle i. Turen går med strømmen ned af elven og undervejs nyder vi den fabelagtige natur Norge byder på - og ikke mindst den medbragte kaffe og the. 

Om aftenen spiser vi lækker aftensmad i den åbne hytte på centret - og præcis som dagen før kan du få fif ved at gå kokken til hånde med aftensmaden og blive inspireret til selv at blive en gourmet i køkkenet.

Herefter vil vi gerne invitere på Sauna Aften ved centeret i den store 16 mands sauna lige ved elven.

Det vil være en god anledning til at nyde den sidste aften i Norge og tale om de ting, vi har oplevet. Måske skal man lige have et hurtigt dyp i den kolde elv, inden man sætter sig til rette i den dejligt varme sauna. 

Indkvartering: 4-mands hytter inkl. fuldpension 

Dag 4 søndag: Aktivitet og hjemrejse 

Denne morgen spiser vi en afslappet morgenmad og pakker vores ting sammen. Har man lyst kan man lave lidt lette aktiviteter, som stand up paddeling, vandretur eller andet. Ved middagstid er det tid til at tage afsked med Adventure Norway og Mandal elven. Vi kører mod Kristiansand, hvor færgen mod Danmark venter. Der vil være en lækker frokostbuffet at gå ombord i. 

Ved ankomst i Hirtshals er det tid til at tage afsked efter nogle oplevelsesrige dage i Norge. Vi håber, at du har haft en dejlig tur, hvor der har været fokus på at være sammen i vildmarken. 

Attribut navnAttribut værdi
Afholdes næste gangfredag den 3. juni - mandag den 6. juni, 2022
TurlederDansk turleder
Depositum (Betales ved tilmelding)Kr. 1500,-
Inkluderet i turen
Hel pension inkluderetJa
Færgebillet inkluderetJa
Indkvartering i delt hyteJa
Mulighed for overnatning i eget teltJa
Aktiviteter jf. programJa
Transport til HirtshalsNej
Transport fra Kristiansand til BjellandJa
RejseforsikringNej