Vild med Adrenalin og Gourmet

4 Dage

Med dansk rejseleder

Vi glæder os til at byde dig velkommen med på vores forlængede weekend til Bjelland i Norge. På vores Vild med Adrenalin og Gourmet rejse ønsker vi, at der skal være fokus på hyggeligt samvær, madglæde blandet med adrenalin susende rundt i blodet. Vi skal opleve glæderne ved at tilbringe fire oplevelsesrige dage i den smukke norske natur, hvor der både er plads til aktivitet og afslapning. Alt sammen med et twist af lidt ekstra luksus.

Vores gourmet rejse byder ikke på fine Michelin restauranter. Dog gør vi alt for, at der bliver kræset lidt ekstra om vores gæster i en magisk kombination af rå natur, god mad af høj kvalitet og gode drikkevarer at hygge sig med om bålet. Vi kan således nyde godt af vores egen kok, som vil sørge for lækre, økologiske og veltilberedte måltider, når vi vender hjem fra en tur på elven eller fjeldet. 

Rejsetidspunktet for denne tur er juni 2022.

Klik på billedet for det fulde dagsprogram.

 

 

 

 

Vild med Adrenalin og Gourmet

7.995,00 kr.

Her kan du læse det fulde dagsprogram for Vild med Adrenalin og Gourmet. Vi håber, at du har lyst til at finde din indre eventyrer frem, og tage afsted på en forlænget weekend til Norge, ud over det sædvanlige. Hvis du har spørgsmål til turen er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.