Hvem er vi

Mød holdet bag friliv tours

I friliv tours er vi vilde med den rå og smukke natur, og alt hvad den tilbyder. De uforudsete hændelser, stilheden, blæstens susen i træerne og røverhistorier fortalt omkring et bål. Alt sammen serveret med en god portion adrenalin og lidt ekstra luksus - det vil vi rigtig gerne dele med dig. Vi er nye, og vores team tæller ikke mange hoveder. Men til gengæld kan du nyde godt af en fremragende kombination og erfaring inden for rejsebranchen såvel som outdoor branchen. 

 

Nana Kristine, Rejse-specialist, indehaver 

Nana er vild med at rejse, og har fra barns ben været vant til at befærde sig rundt om i verden. Hun brænder for at give vores rejsegæster et uforglemmeligt eventyr ud i det blå, og ud over det sædvanlige. Hun stikker ofte fødderne i et par vandrestøvler, og har ind til nu besteget Kilimanjaro fire gange, herunder også som assisterende guide. 

Med en gedigen baggrund inden for rejsebranchen, og som indehaver af friliv tours samt Rickshaw Tours and Travel, er Nana således godt klædt på til at planlægge- og ind imellem selv tage dig med på oplevelser ud under åben himmel, og med et smil på læben. 

 

 Peter, Outdoor-specialist, indehaver 

Peter må være født i et telt med vandrestøvler og trekkingbukser på, for trods sol, regn eller slud, så skal Peter ud. Han er vild med naturen, og denne passion er ikke til at tage fejl af, hvilket er noget vores rejsegæster vil komme til at nyde godt af. Vandreture i Canada og på fjeldet i Norge, såvel som adskillige ture rundt i Danmark har sat sine fodspor, og vi kan kun anbefale dig at følge lige bagefter.

Med sin erfaringsrige baggrund inden for outdoorbranchen, samt beundringsværdige trang til at være udendørs altid, kan du være overbevist om, at Peter er den helt rigtige rejsefælle, at have med på din oplevelsesrejse, uanset hvor turen går hen.